-

väldigt dålig start på denna vecka för min del. hann bara komma igång på jobbet i måndags så kom migränen.
ingen medicin med mig så visste att det skulle bli tufft. ringde pappa och bad om hemkörning och han skulle först visa ett hus sen komma. la mig som en död säl i vilorummet på jobbet och ville mest dö.
han kom snabbt ändå och vandrade ut som en lik mot bilen. lyckades då också tappa mobilen så skärmen sprack, igen. den var ju bara nylagad sen 2 och en halv vecka...

i bilen hem så domnar båda armarna, händerna, tungan och hela underkäken så jag kunde inte prata.
pappa ser att jag kommer innanför dörren och jag snubblar in på toa och trycker i mig högsta dos på allt jag har och stapplar vidare mot sängen och störtar.
vill sen upp och spy för jag mår illa men benen har domnat så kommer inte upp. fick vackert bita ihop. nämnde jag mördarhuvudvärken i centrum av alltihop?
sen sov jag, hela dagen.
bilen som stod kvar i vingåker hämtade Roberth och Håkan på kvällen och sara passade barnen. jag sov.

tisdagen och jag var helt slut med en fortfarande fruktansvärd huvudvärk så jag fick vara hemma. sov nästintill hela den dagen också.

onsdag och ledig dag. huvudet under kontroll men fortfarande ont. kan stå upp idag iallafall. pappan däremot har feber och mår pyton.

barnen och jag var iväg till Johanna och tog kort till julkort. så rackarns fina barn vi har! ❤️

bilderna har jag snott från Johannas instagram, fotogtafjohannaheljedal. vi har inte fått det färdiga resultatet än.

lyckades sen efter lunch tappa telefonen igen så touchen slutade fungera.
åkte efter vila med den till killen som fixade skärmen sist som lagade igen. han sa att hela telefonen var sne av alla smällar och att batteriet svällt så det behövdes nytt. hejdå 2.250:- på att man är klantig, suck!

föräldrarmöte ikväll som jag var på. information om nya förskolan och det blir inflyttning 2/1! kommer bli fyra avdelningar istället för nuvarande tre och våra barn kommer splittras. sorgligt men det hade kommit snart ändå eftersom det fyller på med småttingar så de äldre får flytta upp.
pratade med dem ikväll om det och de var taggade själva och lillherrn extra nöjd stt få gå på övervåningen med närmsta kompisarna med på samma avdelning.

Allmänt | | 2 kommentarer |

-

känns som igår vi fick se vår Viking för första gången ❤️

för er som inte varit med förut så kallade vi magen för Viking, även innan vi visste att det var en kille. varför vet inte ens jag som började med det men det blev så. det är därför han heter Noah Karl Viking. ❤️

Allmänt | | Kommentera |

-

i fredags på jobbet blev det lite körigt med fri frakt och black friday-erbjudanden. bara öste in med ordrar så istället för att gå själv till 18 så var vi tre. hade behövt vara fler.
i fredags var det även after work!
smörgåstårta och lekar i konferens rummet på jobbet sen lite drinkar på Joans. trevlig kväll och jag sov över hos morfar och mormor. skulle ändå börja 8.30 dagen efter. var hemma hos dem 21.45 så blev inte så blodigt.

helt galet med ordrar på lördag morgonen, nästan 500 stycken!!! vi var 5 som jobbade men det hände liksom inget trots att vi plockade varor som idioter.
i butiken var det jättelugnt så två i butik kom och hjälpte oss.
jag slutade 12 och åkte hem till familjen. hade tänkt jobba övermen kände mig inte 100. kom hem och sov i nästan 2 timmar och kände mig lite bättre.
pappan iväg på galej och vi andra hade myskväll med film på film. så en riktigt bra så jag fick ibland säga till barnen att vara tysta för jag inte ville missa något!

söndag och jobb med massa ordrar! fortfarande inte 100:a men jobbade på så gott det gick.
hade även idag tänkt jobba över men ville hem och baka lussebullar med min familj. de går faktiskt först och kommer jobba måndag och tisdag och dra mitt lass ändå.
lussebullsbak som sagt och lillherrn blev tillslut efter lite på hejningar riktigt duktig att snurra ihop dem.

Allmänt | | Kommentera |
Upp