hatar rubrik

sitter och är en smula bitter.
när jag äntligten fått komma hem kl. 18 och inte 20 så är det bara skit på tv?! eftersom tvn, min allra bästa vän, bara bjöd på skit så städade jag istället. precis lika roligt. funderar på vem som skitar ner i min lägenhet? för jag kan för allt i världen inte förstå vem det är..
och åååh vad jag önskar att jag hade hunnit köp bil till idag för jag uppskattade inte att gå till och från jobbet i snö/regn. men nu är det klart med banken att jag får låna pengar nu ska jag bara hitta en bil!

igår så bokade jag och selma biljetter till pitbull den 4 maj! amra, selmas kompis från älmhult ska även med och vi ska stanna två nätter i stockholm. längtar, längtar, längtar! blir förmodligen det enda roliga jag ska göra till efter sommaren.

ska ta mitt bittra arsle och parkera i soffan och dra på en film.

Allmänt | | Kommentera |

hatar rubrik

imorgon ska bli spännande, fader och jag ska kolla på bil! iiiiiiiiiiih

helgen är över, jag har feber och nu ska jag sova.
Allmänt | | Kommentera |

hatar rubrik

eftersom solen lyst så vackert idag så längtade jag hem så jag kunde få parkera på balkongen med en bok. när jag väl kom hem och myst upp på två stolar med boken och precis börjat slappna av så hör jag grannarna prata. dom diskuterade vilken bank dom skulle kunna lura lättast på pengar. ska tillägga att dom var fulla som ägg! efter att i stället för att läsa min väldigt bra bok lyssnade jag nu istället på fyllesnacket på grannbalkongen! gjorde sen misstaget att hosta som dom blev medvetna om min närvaro och då var det kört. tydligen så var dom väldigt medvetna om att jag var tor-leifs dotter och sen var (som vanligt!) frågan om pappa hade någon lägenhet till dom att sälja, som att jag skulle ha koll på vad han har för hus/lägenheter. efter varje mening dom sa så kom, fööölååt schaa inche stööja meeja, och sen kom ytterligare något som förmodligen lät väldigt vettigt i deras öron. och sen kom något mer sen något mer och sen något mer. tillslut gick dom in och sen kom en häftig diskution om dom skulle äta alls idag eller inte (?) sen fick jag höra någon annanstans i samma hus jag bor i att folk skrek på varandra och slängde i dörrar, då gick jag in, stängde balkongdörren och drog på väääldigt högt ljud på tv:n och försökte tänkta på att det var jätteskönt den stund jag fick i solen och att jag är väldigt nöjd med mitt liv.

tack & hej nu ska jag sova. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp