rubrik

kollade nyss väderprognosen på rhodos och det gav mig ingen ledsen min direkt, 31 grader och sooool! inte långt kvar nu, bara ynka 10 dagar. johanna och jag har spenderat lite tid i solariet för att inte se alltför blek ut när man kommer ner. resultatet har inte varit så framgångsrikt och jag fick för mig att jag fått skabb. kliat som fan ett par dagar lite varstans på kroppen så jag slängde ur mig på skämt till mamma att jag fått skabb, hennes svar var att det är folk som fått skabb på solarier. hypokondriker som man är trodde jag stenhårt på att jag fått det. googlade och letade andra symtom än klindet. ringde mamma en smula i panik för jag tyckte allt stämde men efter att ha fått några tabletter och salva för att lindra klådan har det nu gett sig, alltså; ingen skabb, bara amandanoja!

ska nu börja göra mig iordning för att jobba tre timmar, riktigt värt!
helgen ska bestå av en lugn fredag och en mindre lugn lördag, det blir braaaa!
Allmänt | | Kommentera |

ma ma se, ma ma sa, ma ma coo sa

fredag kväll och jag ligger och glor i taket som nöje för kvällen. lite andra tider nu och när man tittar tillbaka ett par år, jag saknar den tiden! har varit lite sentimental på senaste och tänkt mycket på back in the days. mycket får mig att skratta och en hel del får mig att gråta. guess that's life!

idag har det varit jobb som varit på schemat, klagar dock inte när man fått se förmodligen världens snyggaste karl idag. helt otroligt så vacker han var, finns inte något annat ord att beskriva honom på! kunde inte sluta att glo och när han gått sin väg så visade det sig att veronica stått och glott precis lika mycket som jag. hade inte förvånat mig om vi hittat lite greggel på våra hakor.

helgen kommer bestå av lite mer jobb sen är sommarschemat slut och jag kan återgå till att sova bort mina dagar och vandra runt i halv sunkiga kläder och se allmänt ofräch ut. har fått schema med en hel dal dagar till vecka 49 så ska nog överleva hösten också.

ska trampa iväg bortåt konsum vid halv tio när selma slutat så kanske man kan slå ihjäl lite mer tid innan man letar sig ner ibland täcke och kuddar. går ju inte för sig att gå och lägga sig före tolv en fredag kväll, nej fy skäms att tänka tanken.
Allmänt | | Kommentera |
Upp