-

Blev kvällsbad i tisdagskväll också. Bubbas och jag åkte ner till beachen i sällskap av Lina, Carl & Olof. Bönan hade hela eftermiddagen hängt där redan men kompisen Moa och hennes mamma och de lekte fortfarande när Bubbas och jag åkte ner.
Så kul att se hur han utvecklas med badandet, är fortfarande försiktig och är inte överförtjust att få vatten över huvudet men hoppar nu från bryggan och tar för sig. Stolt!

Onsdag så kom moster Johanna hit innan lunch. Hon är hemma några dagar hos mormor och morfar. Vi hämtade sen vid 13 barnen och åkte till badhuset. Blev några roliga timmar där och Bubbas fortsatte att imponera. Hoppade från startblocken och trampolinen! Bönan detsamma plus att hon nu kan hoppa i där hon inte bottnar och tar sig  sen med simtag själv in till kanten.
Blev sen kvällsmat här hemma framför en film på altanen. Blev svårt dock att höra något när regnet började ösa ner.
Tips på god mat, Greek fries.
Rostad potatis med smulad festaost, rostade kikärtor och tzatziki!
(null)

(null)

Natten sen var inte så kul. Jag är inte åskrädd vanligtvis men då var jag faktiskt rädd. Blixtrade och dundrade i flera timmar konstant! Huset skakade flera gånger och blev strömlöst en stund.
Jag, pappan och Bubbas vaknade och tittade på spektaklet en stund. Bönan däremot rörde inte en fena.

Torsdagen gjorde jag inte mycket här hemma. Fortfarande ganska ont efter måndagen och cykeln i ryggen. Väntade mest på att familjen skulle komma hem.
Hem kom de sen och en taggad tjej bytte om för dans på Dud. Drog igång igår efter sommaruppehållet och hon har längtat! 
Sen senare på kvällen åkte jag in till moster Matilda för middag med henne och moster Johanna. Inte ofta det bara är vi tre som umgås nuförtiden.
Vi åt halloumifajitas med stekta grönsaker och guacamole. Mums!
Moster M skulle sen kliva på nattpass vid 22 så blev inte så sent.

Fredag idag då och det blir nog fredagsmys i vanlig ordning med tacos och lite gotte ikväll. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp