i'm starting with me

jobbat idag 12-20, åkte sen till joan's och köpte med en sallad hem och har sen suttit i soffan med ett glas vin och tittat på dn-galan. sitter nu och lyssnar lite på den bästa och har betalat lite räkningar i sista minuten och ska snart bege mig till sängen där jag tänkt spendera dom närmsta tio timmarna ungefär innan det är dags för ett nytt arbetspass på fem timmar. sen imorgon kväll blir det fest i julita, ska tydligen bli mycket folk som ska dit så det kan nog bli riktigt skoj. på söndag blir det ledigt värre och har seriösa planer på att stanna under täcket hela dagen, kanska kan gå upp en sväng för en matbit till mig och marsvinen en sväng. sen drar nästa vecka igån igen, tjohoo. att man alltid ska gå och längta efter slutet på veckan när nästa vecka börjar på engång igen.
Allmänt | | Kommentera |

uuuuh yeah

den 6 september drar jag och systrarna mina till solen, värmen och havet på rhodos! ska bli så himla mysigt och skönt. bara vi systrar som ska iväg och och umgås och ha kul. hoppas veckorna går rackarns fort nu.

imorgon är jag ledig efter två dagars tio-timmars pass och tokmycket folk som varit och handlat, skapligt trött men kan endå inte somna nu när det är dags för det. gäspade på ganska duktigt på jobbet och kände att jag kunde somna där mitt i ett samtal. ska nog sova bort halva dagen imorgon, kul sätt att spendera sin lediga dag på men på kvällen blir det utgång med några bruds!
varit lite olaglig idag och laddat hem massa michael jackson låtar så jag får ihop hans album så jag kan bränna ut på skiva sen och skruva på högsta volym i den bil jag i framtiden ska köpa.

det blir nog bra så.
Allmänt | | Kommentera |

look for the swing

sitter för tillfället hemma hos mor&far som inte är hemma så det blir ju snarare hemma hos matilda och johanna som är hemma. tops har färgat håret på mig så nu känner jag mig snyggare än snyggast i nyfärgat och nysnaggat hår. väntar nu på att snälla söta rara tops ska köra hem mig för dom så känner amanda thuresson vet att hon inte går i onödan eller i nödan för den delen. jobb imorgon, 12-19 sen blir det harry potter och halvblodsprinsen med systrarna, emelie, hennes lillebror och en vän till tops. sen ska det bli ledigt två dagar, lyx lyx med två dagar i rad!

läääängtar som en galning till att få flytta! mitt första egna lilla hem som jag får styra och ställa precis som jag vill i, aaah! men första oktober känns väldigt långt borta just nu. blir mycket spara pengar nu, inför flytten och även inför utlandsresan som jag och johanna ska iväg på, får väl se om matilda hänger på. tur att jag jobbar så mycket som jag gör så det ska funka finfint!
Allmänt | | Kommentera |
Upp