imorgon, kom!

imorgon är det dags, imorgon flyttar vi! :)
fick en hel del gjort idag hemma hos emelie och daniel, ett bord och stor hylla plockades isär och prydnadssaker rullades in i papper och ner i lådor. kommer bli ett heldags projekt imorgon att få alla saker till vingåker imorgon och kommer förmodligen behövas flera dagar att få upp allt. skulle behöva hjälp men mamma och pappa jobbar, johanna i skolan och matilda, ja, hon bor ju i eskilstuna. känns inte helt rätt att börja ringa vänner som jag aldrig ringer annars och be dom komma och hjälpa mig. jag vet, är en hel kass vän men ska förhoppningsvis blir mycket bättre när jag kommer ur min enstöringsperiod! förlåt till er alla!
frodo och manfred fick följa med till vingåker redan ikväll, fick träffa chaplin för första gången. gick bra förutom att manfred spenderade den mesta tiden i chaplins rumpa. blir till att hålla dom isär, vill inte ha ungar plus att min lilla bäbis inte ska få bli besudlad!

haha, johanna kom precis in och visade tandborsten som fastnat i hennes tandställning! nu blir det gossip girl och one tree hill, sen dejt!
Allmänt | | Kommentera |

wohooo

dagen idag kommer att spenderas i katrineholm, ska köpa ett nytt täcke och nya kuddar och ska hjälpa emelie att packa! för imorgon ska vi flytta, woohooo! pirrar nästan lite i magen, haha. kommer inte ihåg att jag hade den här känslan förra gången jag flyttade iväg hemifrån, var lite mer ångestladdat då. flyttade iväg till en "stad" där jag sammanlagt kände 7 personer och familjen var iförsig bara 6 mil bort, men det var ju inte bara för dom att komma över en kväll. nu blir det så nära jag flyttar så jag tror att johanna kommer vara mer hos mig än hemma hos mamma och pappa :) 

 ska nog bege mig till duschen nu så utslagen hinner lägga sig någorlunda innan jag ska visa mig bland folk, gud vad jag älskar att inte tåla vatten!

Allmänt | | Kommentera |

svartanatta

jajamensan,  jag släkte ner alla lampor här hemma och pappa fixade brasa åt mig och sen tände jag lite ljus när mamma och pappa gick ut till bastun så jag och chaplin satt i mörkret och myste. är fortfarande nersläckt i hela huset, rätt mysigt! rätt rolig grej att hela världen (för det var väl hela världen?) ska släcka alla lampor under under en timme. gick ett varv i huset och kollade in om grannarna släkt, var mer grannar som hade släkt än tänt iallafall.

efter att ha jobbat fem dagar, heldagar också, så är jag lite trött. idag var det mycket folk också, skönt att alltid ha något att göra men samtidigt blir det jobbigt, hann knappt dricka vatten mellan varven plus att det såg ut som skit bland alla kalsonger som vi har hand om. blir jobb imorgon också, öppning och stängning, halelulja!

emelie frågade om jag skulle med ut ikväll, sa först ja och såg framemot att få sätta på mig fina kläder och nya pjucksen men sen kom jag på att med nageltrånget så funkar det inte så bra, såg inte riktigt mig själv gå ut i tofflor som jag dom senast dagarna vandrat runt i. har även får pencillin mot tån pga infektionen, ska ner till vårdcentralen om en vecka så ska vi se om dom behöver skrapa bort en bit av nageln.

nu ska jag och mamma kolla klart på filmen som går på kanal 4, keeping mum. rowan atkinson är alltid bra.

Allmänt | | Kommentera |
Upp