-

blev flera dagars vabb för pappan förra veckan med bönan. ingen feber men hostan och så var hon inte riktigt som vanligt. 


lördagen så åkte vi in till stan en sväng, jag hängde tom med! det var 4 för 2 på leksaksaffären så det blev nya spel, presenter till kommande kalas och "välkommen till världen"-present och julklappar.
helt färdig efter utflykten sov jag sen en bra stund hemma.
pappan skulle på kvällen på lite partaj med rugbylaget så morfar & mormor kom och var barnvakt åt oss andra tre här hemma.

söndagen så åkte vi till Linn & Joakim för att träffa och mysa med nytillskottet Alve!
så gosigt att hålla söt bebis!
det var två till som mycket det var gosigt att hålla bebis.

efter några timmar med mys, prat och fika åkte vi hem. lillherrn skulle på 5-årskalas för kompisen Axel. de körde först hem mig så jag kunde vila - åter igen väldigt trött av en utflykt.

pappan och bönan blev kvar på kalaset också och de kom hem lagom till kvällsmat allihop.

idag kom morfar och hämtade mig och körde mig till sjukgymnasten. ska få remiss till magnetröntgen för att se om någon disk i ryggen fått skada. förmodligen inte utan det är mest muskelärt som gör ont. väldigt stelt och låst. 
efter bjöd morfar på lunch och mormor hängde på Riva.
en snabbis ut till ingvaldstorp med morfar och fick med mig två julstjärnor och en liten gran. hade velat ha en rumsgran och plockat ihop till en liten julgrupp men hittade inget bra.
hemma igen så sov jag, orkar verkligen ingenting! 

beställde tre rislyktor genom Cancerfonden.se förut. 3-pack för 295kr varav 225kr går till Cancerfonden. 
de ska vi tända på julafton och tänka på de som inte är med oss längre och för de som kämpar mot den hemska hemska sjukdomen!

Allmänt | | Kommentera |

-

stöd Katrineholms rugbyklubb och köp Bingolottos julkalender! 100;-/st och chans till 1 miljon direkt på skrapet!


Allmänt | | Kommentera |

-

här händer det inte så mycket just nu. blir inte så mycket att skriva om när man ingenting gör. jag har inte varit utanför dörren sen farsdag. eller om man räknar med trippen till akuten förra måndagen så var jag utanför huset då.


barnen har varit hela veckan som var på förskolan eftersom jag inte klarar av att ta hand om dem just nu
i lördags kom fastrarna och hämtade dem för lek och bio. två trötta barn kom det hem på kvällen sen. lillherrn hade somnat i bilen på väg hem och vaknade inte mer den kvällen. bönan slocknade som ett ljus i soffan efter en liten stund.

söndagen var de en sväng till farmor och pappan tränade.

igår måndag var de iväg till jobb och förskola, jag sov mest.
på kvällen började bönan hosta sin jobbiga hosta och blev jättevarm. hon sov sen oroligt hela natten och feberyrade. lillherrn hade växtvärk och vaknade flera gånger och var ledsen och hade ont. stackarna hade ingen bra natt!
båda låg hos mig vilket de inte gjort sen jag gjorde illa ryggen. ingen höjdare för mig för jag har knappt sovit inatt. tänkte pappan skulle få sova så han orkade med jobb.

på morgonen var det bara för alla att återgå till sängen när väckarklockan ringt. bönan var fortfarande jättevarm. så pappan har vabbat idag.
hon har inte varit varm på hela dagen och är pigg. hon vad likadan för någon månad sen med hög feber, hosta och kort, ansträngd andning på kvällen och natten sen pigg som inget hänt på dagen. får se hur kvällen och natten blir.

mina tankar är större delen av tiden sen igår morse i Uppsala hos Gunilla! operation avklarad och nu är det bara att kämpa på med vägen tillbaka. visa vem som bestämmer nu Gunilla! ❤️

blir inget fotat direkt men har fångar nya lampfötter jag köpt av Sofia till köksfönstret och nya hyllor vi köpt från Världsnaturfonden.


Allmänt | | Kommentera |
Upp