-

Idag har vi varit på Kolmården och köpt nya årskort inför nästa år. Vi gick även en sväng i parken och kollade lite extra på djur vi inte burkar kolla på. Målet idag var delfinshowen vi inte såg alls förra året. 
Sen blev det en långsam promenad tillbaka för att åka några karuseller på Bamses värld.

Flygande mattorna bland annat
(null)

Bönan hade tagit med sina sista nappar som hon skulle lämna inne i Bamses hus och hon fixade det, stolt tjej, storebror och föräldrar! Hade inte en tanke på att ta med dem idag utan det var hon själv som ville!

Poserar stolt
(null)


Ner med dem i byrån - hej då napparna!
(null)

 När Bubbas lämnade sina på samma sätt för två år sen så fick han en polkanapp och självklart skulle den traditionen följas. 
Posering på samma ställe som storebror gjorde med nya nappen.
(null)

När vi kände oss klara med Kolmården åkte vi till Ingelsta i jakt på höstskor till kidsen.
Båda hittade två par var tjusiga skor, ett par rejälare att ha på förskolan och ett par "finare" att ha ja, så fort de inte är på förskolan.
Tack till papas för skorna hälsar två nöjda barn!

Hemma var vi närmare 18 och helt otroligt nog  så höll alla sig vakna hela vägen hem.
Tacosrester till kvällsmat och en film innan jag la mig med barnen och en bok. Tar på krafterna att gå så mycket men så värt det att få en så fin dag med glada barn!
Allmänt | | Kommentera |

-Förra helgen var vi ut till ingvaldstorp för att hämta brudslöja jag beställde i somras, sen köpa lite till krukor och fönsterlådorna. Blev även en japansk gräs-växt som vi satte på framsidan längs altnanen. Blev jättesnyggt om jag får säga det själv.
De firade 30års-jubileum på ingavaldstorp och hade ponnyridning. Barnen har aldrig ridit förut och bönan blev jättetaggad och ville rida när det gick upp för henne att man fick det.
Så hon hoppade glatt upp på den lilla ponnyn, Casper.
(null)

(null)

Hon tyckte det var såå kul och lyste av glädje! Bubbas vägde inte riktigt fram och klappa och  ville inte prova att rida. 
Efter ridturen så provade vi på nya fiket de har byggt upp där ute och då peppade vi på bubbas att prova att rida och han bestämde sig för att han skulle prova.
Och visst vågade han då, när jag lovat att gå med och hålla i handen.
Men behövde jag gå med och hålla handen? No no, han tyckte det var så kul och var så stolt över sig själv som vågat. Och jag fick hålla tillbaka tårarna för jag var så stolt - han vågade!
(null)

(null)

(null)

Bönan hade bestämt sig för att hon ville prova att rida den större ponnyn, Belle, så hon fick rida ett varv på henne också! Och Bubbas som nu riktigt fått smak på det där med hästar och ridning red två svängar på Casper.
(null)

Det var inte bara barnen som tyckte det var skoj, utan pappan tog sig också en lite ridtur
(null)

!

Allmänt | | Kommentera |

-

I måndags så firade vi 2 årig bröllopsdag, pappersbröllop.
Firades inget med just papper men mat på Olympus bara han att jag.

(null)

Allmänt | | Kommentera |
Upp