-

jag hade fem timmar hemma själv medans de var på förskolan och jag tog riktigt vara på tiden, jag sov. jag sov nästan alla fem timmar, trött tjej. huvudvärken hängde med men efter min långa lur var det bättre.

barnen hade haft en bra dag och imorgon blir det en dessto längre dag, 6.15-16.30.

vi gjorde chokladbollar och spelade memory tills pappan kom hem och då åkte vi till stan för att kolla på lokalen igen. morfar, mormor, farmor och Sören & Inger var också med. vi provade med de idéer vi har med dekorationer och ljus inne i rummet vi ska ha själva vigseln och så kom fler idéer att klura på.
börjar känna av stressen nu, varit väldigt lugn men nu kommer det smygande. mycket detaljer som ska klaffa.

är nog en stress och ångest över nya månaden och nya vardagen som kickar igång imorgon. känner mig inte redo trots flera månaders mental förberedning.

vår fina kille för tre år sen!

Allmänt | | Kommentera |

-

natten till idag var mindre skoj.
lillherrn vaknade rätt snabbt efter läggning och hade växtvärk. var lugn först men sen inte så lugn. väckte bönan och var smått galen. vetekudde hjälpte och båda somnade om. jag får då migrän.
hinner somna sen började vi om igen och att ha en unge skrikande i örat med migrän fick mig nästan att spy.
lite massage och vetekudde så somnade han om men bönan knölade vidare en stund och jag fixade inte med att hon skulle röra mig så hon blev jätteledsen. somnade tillslut men jag har mått som en påse skit hela natten.

pappan höll sig hemma tills jag vaknade av klockan 7.38 (har en fix idé med mitt larm) och fastän jag helst skulle vilja skruva av mitt huvud och lägga bort så bestämde vi för att köra på.
han till jobb och vi till förskolan. som tur var så kunde jag lämna dem och gå hem direkt och typ dö i sängen.
och tur var det att det hade gått kalasbra för bönan! lekt och haft kul, ätit och sovit. två nöjda barn som hämtades vid 14.

fortfarande med världens huvudvärk så gick vi hem till Simpsons och lekte, hade i te kunnat bila hemma ändå med barnen så nu fick de ha skoj med kompisar iallafall.

hemma sen när pappan kommit hem
Så kom Lisa, hon som ska ha hand om köket och allt som kommer där till på bröllopet kom för prat och provsmakning av snittarna. känns tryggt och bra med henne!

trötta barn så snabb läggning och snart ska den här trötta individen sova. inskolning imorgon 9-14 sen på torsdag är det jobbdags!

Allmänt | | En kommentar |

-

precis kommit hem från förskolan, första två timmarna jag är ifrån henne där. inga problem att säga hejdå, denna gång.

helgen som var gick fort.
var ju med morfar på kurs i Stockholm och visa bitar var väldigt intressant och andra rena sömnpillret.

asbra förläsare, Christer Olsson, kunde ha lyssnat hela dagen på bara honom.

vid 16.45 var det slut på kurserna och vi åkte buss till hotellet där vi skulle sova.
svirade om för middag på Josefina på Djurgården. buss även dit och vid 01.30 var vi tillbaka i säng. trevlig kväll och tack pappa att jag fick följa med!

tåget gick sen hem på lördagen 09.35 och hemma var det bara att svira om och åka till Floda för dop av goaste Olof!

efter gofika tackade vi för oss och åkte in till stan och åt först en sen lunch och lämnade sen bönan hos farmor. vi andra styrde sen mot bion för lillherrns första biobesök! taggad kille valde snacks och väntade sen duktigt på att få se hitta Doris! Disneynörd som jag är tyckte den var kalas, lillherrn och pappan också. han tittade nästan hela filmen från sin stol men var uppe i våra knän och vände några gånger också.

mina fina killar

hämtade bönan och hemåt för lite lördagsmys.

söndag och vi åkte för att veckohandla så vi är förbereda inför veckan men svängde förbi Niclas och barnen för att kolla hur det blev med poolen och trallen. skapligt sugen man blev på en egen! kaffe och barnen fick leka av sig en stund.

pappan på träning på eftermiddagen och vid 18 kom faster M med sina två kompisar som ska hjälpa till på bröllopet. lite genomgång, pizza sen åkte de hemåt och barn i säng.
trötta päron så det blev tidig kväll.

Allmänt | | Kommentera |
Upp