bitter:sweet - the bomb

vaknad vid halv nio idag då mamma berättade att frukosten var serverad och sen skulle det bli en promenad ner till pappa och hem. dom som känner mig kan förstå att jag jublade över det beskedet. men, en promenad blev det efter mycket suckar, stönade och svordomar. så, dagen har varit ganska lång eftersom det började ungefär tre timmar tidigare än vanligt. ikväll kommer det vänner till mamma och pappa som ska äta och sova över, så jag blir hemma ikväll.

var inne i katrineholm hos emelie och danne med chaplin för att se hur hon och ella reagerade på varandra. det blev gick toppen! chaplin brydde sig knappt över att det var ett djur hon aldrig sett förut som sprang runt hennes bur och nosade. hon var bara väldigt nyfiken! så, det ska nog fungera alldeles utmärkt sen när vi allihopa blir sambos.

matilda kom just hem från eskilstuna och berättade att den person som blev gripen för branden på statt i eskilstuna jobbar på harrys, så, förmodligen var det väl ett sätt att få bort konkurrensen. gulligt! bra reklam för harrys också.

in my next life i'll be perfect
Allmänt | | Kommentera |

something to die for

jepp, hittade just det nya som ska eka i mina öron den närmsta framtiden. carolina liar - sooo gooooood!

var skönt att få jobba ett par timmar idag, även om kvällen gick mer än lovligt långsamt. ser framemot nästa helg när det är dags att jobba igen (vad har hänt med mig? ser framemot att få jobba?!). hoppas det ramlar in lite mer tider innan dess bara. ska också söka jobbet emelie letade fram imorgon också!

till lunch åt jag och pappa lasange han gjort för ett tag sen och efter en stund fick jag en hejdundrans huvudvärk. jag skyllde direkt på hans lasange och han dumförklarade mig som alltid när jag får gnäller om att det är något fel på mig. han hade nog lite svårt senare på dagen då han blev tvungen att erkänna att han också fått huvudvärk. i blame the lasange!

tänker på dig sweetie, och du ska se att det löser sig. det gör det ju alltid till slut, på det ena eller det andra viset!
Allmänt | | Kommentera |

galet

jag och familjen tittade på 5:an där det visades en dokumentär om folk som tänder på bilar (!?!) pappa tyckte det var hysteriskt roligt och samtidigt väldig äckligt och konstigt. skrattade ganska gott gjorde vi allihopa när dom pratade om att sätta på en bil i avgasröret!

gillar att titta på annorlunda människor, får mig att känns mig ganska normal, på ett bra sätt.

ska höra med emelie om vi ska försöka arrangera en "playdate" med våra kär små djur, dom ska ju också kunna bo ihop är tanken.
Allmänt | | Kommentera |
Upp