HEJ

uppdateringen är som sagt inte den ultimata men vad ska man göra ? dom få läsare jag en gång hade kanske kan förlåta mig och titta in och läsa ibland igen!

har inte haft den bästa månaden i mitt liv, legat hemma sjukskriven och inte sett ordentligt och med en huvudvärk som det inte finns något att jämnföra med. kan med glädje säga att jag mår mycket bättre och ser nu och huvudvärken är inget att klaga över. är i gång och jobbar igen vilket helt otroligt nog är helt underbart!

har mitt i skiten hunnit med en utlandsresa till kap verde med familjen plus roberth som nu mera i för sig ingår i familjen. hade en underbar vecka med sol, bad, mängder med mat och drinkar och bara lata dagar! blev även lite kalas för mor som fyllde 50 innan vi drog i väg. fick in 60 personer i mina föräldrars hus vilket inte är fy skam.

annars, ja livet rullar på. roligt att se vad vi har i trädgården nu sen all snö försvann! suttit ute idag med sällskap av tuva, förmodligen världens mysigast hund, och bara njutit av solen!
vi väntar nu på att käraste ska komma hem!
Allmänt | | Kommentera |
Upp