-

lillherrn vaknade väldigt osugen på förskolan idag. efter en övertalningskampanj från pappsens och min sida ville han fortfarande inte så jag tog till med en muta - glass när han kommit hem på eftermiddagen. det gjorde susen! och han ångrade sig inte det minsta för han tyckte det var jätteskoj när han kom dit och han och bästis började leka direkt!

bönan och jag for till maxi för inköp av den utlovade glassen och sköljmedel för att kunna kicka igång nya tvättmaskinen.

hjälpredan 

tvättmaskinen har gått konstant sen 10.30, fanns ju "lite" tvätt nu efter att ha varit utan så länge, då har ändå farmor hjälp oss med massa tvätt.
vi har även veckostädat och vilat.

sen blev det glass när lillherrn kommit hem och Inger kom med min f.i.t1-box och vi pratade en hel del om forever living och produkter så nu går som sagt att beställa genom mig!

mat och pappan drog på rugbyträning och vi kollade film och badade innan de stoppades i säng de små.

bönan fixade publik till filmen 
Allmänt | | Kommentera |

-

sponsrad av snällaste mormor ska jag fortsätta med fortsättning på c9, f.i.t1!
är i princip samma upplägg som c9 men det är nu 30 dagar som gäller och två lagade mål mat om dagen, en lunch på runt 400kcal och en middag på 500-600kcal och det har tillkommit en proteinbar!
börjar imorgon!

nu går det också bra att beställa forever living produkter genom mig!
så är du intresserad av att prova c9 eller några av deras produkter, hör av dig så berättar jag gärna mer!

"Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Alla produkter bygger på stabiliserad Aloe vera av hög kvalitet från våra egna plantager. Genom att själva äga hela produktionsprocessen, från planta till färdig produkt, kan vi kontrollera och garantera högsta kvalitet. Att ta ansvar för sin egen hälsa ligger i tiden och vi ser att allt fler människor intresserar sig hälsosammare alternativ. Vi är idag Skandinaviens största direkthandelsföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter baserade på Aloe vera."
Allmänt | | En kommentar |

-

lillherrn har även idag varit hemma från förskolan för det skulle komma kompisar till honom till lokstallarna idag också.

de målade så fint, 
både på papper och sig själva 

vi blev inte kvar så länge för 11.40 ringde de och sa att nya tvättmaskinen var på väg hem till oss.
ingen av oss ville åka hem men var inte så mycket att göra åt, jag förstod det men inte de små.

de hade redan hunnit äta på lokstallarna så jag slängde i mig mat sen vilade vi.
vaknade och drog till maxi för handling.
snabbt klara men fick gå två varv extra då bönan slängt mössan någonstans.
hittade den inte och frågade personalen i kassan och då hörde en kund och sa att den låg vid frukt och grönt. och mycket riktigt låg den där på tomaterna.

med alla mössor, barn och varor åkte vi hem och började med mat medans pappa fixad tvättmaskinen på plats.

Jihedes köttasås i magarna, eller ja, alla utom lillherrns som bara åt spagetti.
pappsen och jag åt med bönpasta, asgott!

de tre målade och jag drog till gymmet med Sofia men jag gjorde något knas med knät igår så det är varm och svullet. var svårt att sova igår för det värkte och nu värker det ännu mer, skit!

hemma och nyduschad och barnen lagda så har jag parkerat i soffan.

tack för hjälpen med tvättmaskinen mor & far ❤️
Allmänt | | Kommentera |
Upp