-

riktigt mysig dag med min lilla böna då hon fått bestämma precis var vi skulle göra. låg ett ångestmoln över mig men mysigt ändå.

när vi hämtat brollan som var nöjd med sin sista dag åkte vi till maxi för handling som uteblivit innan i veckan.
kollade också in på jem & fix för att se om krukorna fanns kvar som jag spanande på hela förra sommaren fanns kvar. det gjorde de tyvärr inte mer än i minsta storleken så kruklösa åkte vi hem.

in med matvarorna och iväg för lite lek hos Simpsons. blev vattenkrig då lillherrn fick gå lös med vattenslang på bönan och Eddie som gladeligen sprang nakenfisar.

hem och gjorde mat, kall rissallad, recept från mormor som är så gott! bönan åt lite med lillherrn provade inte ens i vanlig ordning.
lite lek ute för att sen vinka hej och godnatt till pappan som åkte på träning och vi firade stundande sommarlov med film och popcorn. båda busarna somnade inom 25 minuter och nu är det parkerat i soffan, borde läsa i mina böcker men huvudet är inte med alls så blir långpass i helgen.

en ynka pion lyckades vi få i år från våra små buskar vi satte för två somrar sen - bättre än ingen i för sig.

Allmänt | | Kommentera |

-

lillherrn spenderar sin sista dag på förskolan innan sommarlov i sju veckor på Forssjö beach.

påväg till förskolan idag slog det mig att det här är sista dagen i den vardag vi levt i sen januari 2015. blev rätt så tårögd att det är bönans och min sista dag ihop. ser självklart framemot att lillherrn ska vara hemma resten av sommaren men inte det som kommer efter sen med heldagar på förskolan för båda och jobb.

hade tänkt städa men skiter i det och njuter att bara vara med min tjej idag. vi började med en cykeltur några varv runt byn, även premiär för bönan!

Allmänt | | En kommentar |

-

i måndags fick jag migrän så farmor fick rycka in och ta barnen. tisdags ville lillherrn inte gå till förskolan och han var (och är fortfarande) helt prickig av vad vi tror är värmeutslag. jag med hemsk huvudvärk överlevde dagen och vi sov allihop som små grisar i nästan fyra timmar, tror alla var lite trötta. barnen somnade snabbt endå på kvällen och vi kunde kolla på sista avsnittet på säsongen av game of thrones.

idag har vi kört heldag hos Moa, Ella & Julie. Sofie, Signe & Isak och Sara Liam & Loui var också med. lillherrn var på förskolan till 14 och medans han var där var vi till sandbäcken och lekte. hämtade honom sen vid 14 och han fick leka en stund med Ella och Carl som också kommit med mamma och lillebror.

hem och svirade om för en utekväll med några från mammagänget. Mikaela flyttar till Stockholm så vi hade avskedsmiddag på Nybergs. väldigt trevlig kväll!
skulle precis till att cykla till stan när papas räddade mig från den pärsen. cykla in kändes lite ok men hem inte så lockande, tur jag slapp! åkte buss in, flera år sen jag gjorde det sist.

Allmänt | | Kommentera |
Upp