-

har inte haft någon lust att blogga sista veckorna och tänkte ändå nu knopa ihop ett inlägg men kan inte riktigt minnas vad vi gjort? fick kolla på de få bilder jag tagit för att kunna få ihop ett inlägg.

på söndag åker vi till Västervik så då ska det fotas och bloggas!

förra fredagen var vi bjudna till Lombergs tillsammans med Jenny & Nicklas och vilken jäkla toppen kväll vi hade!

på lördagen åkte vi ut till Vingåker och lämnade barnen hos morfar & mormor och tog med oss moster Johanna och åkte till Stockholm för att se Ed Sheeran på friends! var i princip samma konsert som jag och moster Matilda såg i mars förra året men det gjorde mig igenting! söng mig hes och hade superskoj! det var helt kaos på mall of Scandinavia med allt folk som skulle på konserten så vi trodde aldrig vi skulle kunna äta någonstans med det gick efter en del köande så fick vi i oss pasta får vapiano.

söndag så kom barnen hem med morfar, mormor och moster Johanna så det blev några timmar på stranden och pizza-lunch.


några lata dagar hemma pappans första semestervecka med bla bad med Cissi & Krister i kalkbrottet.

igår torsdag så styrde vi mot Eskilstuna med papas, farmor och faster Matilda för att äta glass på Slagsta glass. lagom portion med god glass!


blev ett varv på Tuna park innan vi rullade hem. pappan iväg på träning för första gången på länge och vi andra blev kvar hos Cissi & Krister en stund där barnen lekte av sig det sista med Krister.


idag, fredag, har vi varit på teater vid djulö. vet inte vad platsen heter men är ett vandrarhem och gamla smedja där där de byggt upp lite kulisser och körde teater. var 3 stycken sim underhåll med historia, sång och dans om snabeldjuret. 

bönan ville sen krama skådespelarna som snällt ställde upp!


Allmänt | | Kommentera |

-

torsdagförmiddag så knatade jag och bönan bort till förskolan för att träffa hennes kompisar och fröknar en stund. hon strålade av lycka att få leka med kompisarna och det var så rart att se hur glada de också blev att få se henne! de kom fram och kramade och tog henne i händerna för att få med henne att leka.


i fredags så hängde vi inne hela förmiddagen, i sängen faktiskt då jag var urkass i ryggen. men verkade inte gå någon större nöd på henne utan vi myste och kollade massa skojsit på tvn.
strax innan lunch gick vi ut för att vattna och så hamnade vi över hos Krister. han avslöjad då att han hittat en cykel till bönan. hon blev sååå lycklig över den! det bara lyste ur ögonen och självklart skulle det provcyklas på direkten!

hon tog sen nya hojen bort till förskolan i sällskap av Cissi och mig gör att hämta hen bubbas och lämna lite blomster till fröknarna för att tacka för denna termin.


båda har skrivit sina egna namn, så jäkla duktiga! hemma sen blev det bad tillsammans med Cissi och Krister innan pappsen kom hem.

han hade bestämt sig för att raka av sig skägget. blev en skaplig skillnad!


lördagen kom och det blev uppladdning hela dagen inför fotbollen.

vi hade bjudit över Cissi & Krister att kolla med oss och precis innan det skumme dra igång så bjöd vi Emma, Christoffer & Signe också. barnen tröttnade ganska snart och busade runt och målade en stund. Signe hade otur och ramlade en gång och trillade ur studsmattan stackars gullefjunet. tack och lov gick det bra!
vi blev sen överbjudna på kvällsmat hos Lombergs! lyllos oss att slippa laga mat, kunna gå barfota över och få trevligt sällskap! blev sena kvällen med god natt och snack.

söndag och det blev lugnt.
papas kom hit en stund, det badades, fixades lite i trädgården, grannbarn kom och badade, fixades mer i trädgården, farmor kom, det fikades och så blev det läggdags!

Allmänt | | Kommentera |

-

sen vi kom hem från sjukhuset har dagarna gått ruskigt fort! mycket för att bönan varit hemma med mig, bubbas på förskolan och pappan på jobbet. blir inte lika långsamt och tradigt som att vara hemma själv, nu har bönan styrt tiden liksom.

nog för att vi inte mycket kan göra iom min rygg. den mådde förövrigt inte så värst efter sjukhusvistelsen, fick äta mer morfin än vad jag ska för att ens kunna existera kändes det som. men det var det värt för att finnas där för böni.
tillbaka till att inte gnälla om ryggen så har det ändå gått bra. vi har myst länge i sängen på morgonen, kollat sommarlov där så jag hinner komma igång med ryggen. sen har vi mest lallat runt, men dagarna har gått.

hälsat på hos Cissi och Krister har vi gjort och provat retrohjälm.

förra lördagen var vi på examensfest för Moa och hennes syster Maja. från början var tanken på en heldagars med dem och partaj långt in på natten men efter sjukhuset ville vi bara vara ihop familjen så vi var förbi en snabbis och gav present och fick fika. sen åkte vi till gammelfaster Els-Marie och Björn i deras sommarstuga vid Ansjön i Ljusfallshammar. där fanns det fler vi känner väl som morfar, mormor, båda mostrarna, Staffan,  gammelfarmor  Alvi, hennes Kurt, mina kusiner, kusinbarn Alva och hennes mamma Kristin.

det badades, spelades kubb och åts hos mat innan vi åkte hemåt.

på måndagen var det dags för ett återbesök, men det kunde vi göra på Kullbergska som tur var. en läkare klämde och kände på bönan och det tog prover. fick till svar att de ringer om proverna inte är bra annars kommer brev. ingen ringde på hela dagen!


glass är man välförtjänt av efter att ha skött sig exemplariskt!

i onsdags kom mostrarna strax efter lunchen så vi knallade bort och hämtade hem bubbas från förskolan. blev poolbad och bus innan moster J och jag åkte och handlade för grillning. morfar, mormor och Johan kom så det blev riktigt fredags-stämning!


Allmänt | | Kommentera |
Upp