-

det har varit en ganska händelselös vecka som gått. jag har varit två gånger till kupoolen och "tränat" och börjar tycka att jag kan röra mig bättre, äntligen!

även fått ny medicin mot smärtan som verkar fungera för har för första gången sen november sovit en hel natt, andra natten till idag också. 
annars har det varit jobb och förskola för de andra i familjen. barnen är så trötta när de kommer hem. tar på krafterna att vara på förskolan med full fart från 06.15 till 16.45.
vill bli bra i ryggen NU så de slipper de där långa dagarna 5 dagar i veckan!

i söndags var vi iväg och hälsade på min arbetskollega Lotta och hennes familj.
vi hade med oss en blomma och trisslotter vi på jobbet samlat ihop till henne då hon varit hemma sjuk en längre tid.

där blev vi bjudna på blåbärspaj och jordgubbspaj! sen gick vi ut och hälsade på hästarna och bönan tyckte det var jättespännande! imponerad att hon vågade klappa och ville verkligen vara med och mata! de har även två stora hundar, varav en är grand danois. båda barnen är rätt så rädda för hundar, speciellt när de skäller och är på. vilket inte är något konstigt alls!
men de var förvarnade om de stora hundarna och var så kul att se dem båda sen klappa och krama hundarna hejdå när vi åkte. så imponerad av dem!

bubbas nämnde att han var hungrig så då var de snälla och fixade fram korv med bröd åt oss. barnen var sen inte alls intresserade över att åka hem för de hade kommit igång med att leka med Leah, Lottas dotter.


Allmänt | |
Upp