-





I lördags vankades det födelsedagskalas för moster M. Hon fyllde i söndags men bjöd på fika i lördags. Frågan är ju bara hur jag kan ha en lillasyster som nu är 29år?!

Presentöppning
(null)


Efter kalaset så åkte vi hem till Emma, Fredrik, Gustav och Olof. De bjöd på tacos och barnen som inte träffats förut körde järnet och lekte väldigt bra ihop. Mello var på på tvn men det var svårt att höra något tack vare barnen. Men, vi tror ändå de bättre gick vidare.
En väldigt trevlig kväll!

I söndags monterade pappan och Bubbas en sänglåda den sistnämnde fått av morfar och mormor att ha under sin säng. Efter att ha fyllt den med Lego som stått under hans säng kunde vi konstatera att det behövs en till för att få plus med allt Lego.

(null)

Barnen lekte med kompisar på förmiddagen och vid 13 kom Emelie, Wilma och Märta och vi fikade framför skidskytte. Milla var på kalas här i Forssjö så de andra tre hängde här så länge.

Alvi började på eftermiddagen klaga över magont. Hon och jag sov en stund sen senare på eftermiddagen och strax efter att hon vaknade spydde hon i soffan.
Hon fick bada, pappan sanerade soffan och sen åkte han och Bubbas och hämtade pizza. (Vi skrattade lite rått åt att vi hämtade pizza efter att ha städat upp en...)
Alvi var pigg men hon fick inte äta. Hon drack efter ett tag en slags Festis men den kom sen upp igen. Också den i soffan och över mig.
Hon fick sen somna på soffan så vi hade koll på henne men ingen mer kräks och hon sov hela natten.

Båda barnen var hemma igår och Bubbas hostade nästintill lungorna ur sig. Blev lugnt, mys, film och popcorn hela dagen i soffan.

(null)
Idag märks det att de är piggare båda två för de bråkar på som vanligt, haha.
Ingen mer har heller kräkts så hoppas vi andra slapp undan.

Allmänt | |
Upp