bitter:sweet - the bomb

vaknad vid halv nio idag då mamma berättade att frukosten var serverad och sen skulle det bli en promenad ner till pappa och hem. dom som känner mig kan förstå att jag jublade över det beskedet. men, en promenad blev det efter mycket suckar, stönade och svordomar. så, dagen har varit ganska lång eftersom det började ungefär tre timmar tidigare än vanligt. ikväll kommer det vänner till mamma och pappa som ska äta och sova över, så jag blir hemma ikväll.

var inne i katrineholm hos emelie och danne med chaplin för att se hur hon och ella reagerade på varandra. det blev gick toppen! chaplin brydde sig knappt över att det var ett djur hon aldrig sett förut som sprang runt hennes bur och nosade. hon var bara väldigt nyfiken! så, det ska nog fungera alldeles utmärkt sen när vi allihopa blir sambos.

matilda kom just hem från eskilstuna och berättade att den person som blev gripen för branden på statt i eskilstuna jobbar på harrys, så, förmodligen var det väl ett sätt att få bort konkurrensen. gulligt! bra reklam för harrys också.

in my next life i'll be perfect
Allmänt | | Kommentera |
Upp