-




Efter lunch i lördags åkte vi till Vingåker på fika. Moster Johanna, Staffan och hans föräldrar hade kört upp med bil och släp från Kristianstad för att packa ihop och ta med sig alla mosters saker som stått hos morfar och mormor.
Hon har praktik och sen sommarjobb i Kristianstad så hon bor där nu. Så i sommar blir det semester neråt och hälsa på dem.
Moster Matilda och Johan var också med på fika så det var fullt hus.
Bubbas var mest nöjd, över chokladbiskvierna och att han fick byta Pokémon med Staffan och spela med honom.
Hade tur även att få med oss en grönkålspaj hem av mormor som var så god! Sen blev det mello och vi tyckte nog att de två bästa bidragen gick till final även om ingen var riktigt superbra.

Söndagen så var vi in till Katrineholm på bio. Vi såg "Spies in disguise" och den var rolig och bra! Bion började 12.45 så hemma sen så lekte barnen med kompisar tills det blev kväll.

Jag kollade så länge jag orkade på Oscars galan inatt. Kul att se klänningarna på stjärnorna och hann även se att toy story 4 vann Oscar för bästa animerade film! 
Idina Menzel, som har rösten till amerikanska Elsa, uppträdde med into the unknown tillsammans men några andra som dubbat Elsa på andra språk. Saknade Annika Herlitz som gör den på svenska för hon har den helt klart bästa rösten!

Varit dålig att fota hela helgen så slänger med en bild på min lunch så det blir något mer än text, haha.
(null)

Allmänt | |
Upp