-

har inte haft någon lust att blogga sista veckorna och tänkte ändå nu knopa ihop ett inlägg men kan inte riktigt minnas vad vi gjort? fick kolla på de få bilder jag tagit för att kunna få ihop ett inlägg.

på söndag åker vi till Västervik så då ska det fotas och bloggas!

förra fredagen var vi bjudna till Lombergs tillsammans med Jenny & Nicklas och vilken jäkla toppen kväll vi hade!

på lördagen åkte vi ut till Vingåker och lämnade barnen hos morfar & mormor och tog med oss moster Johanna och åkte till Stockholm för att se Ed Sheeran på friends! var i princip samma konsert som jag och moster Matilda såg i mars förra året men det gjorde mig igenting! söng mig hes och hade superskoj! det var helt kaos på mall of Scandinavia med allt folk som skulle på konserten så vi trodde aldrig vi skulle kunna äta någonstans med det gick efter en del köande så fick vi i oss pasta får vapiano.

söndag så kom barnen hem med morfar, mormor och moster Johanna så det blev några timmar på stranden och pizza-lunch.


några lata dagar hemma pappans första semestervecka med bla bad med Cissi & Krister i kalkbrottet.

igår torsdag så styrde vi mot Eskilstuna med papas, farmor och faster Matilda för att äta glass på Slagsta glass. lagom portion med god glass!


blev ett varv på Tuna park innan vi rullade hem. pappan iväg på träning för första gången på länge och vi andra blev kvar hos Cissi & Krister en stund där barnen lekte av sig det sista med Krister.


idag, fredag, har vi varit på teater vid djulö. vet inte vad platsen heter men är ett vandrarhem och gamla smedja där där de byggt upp lite kulisser och körde teater. var 3 stycken sim underhåll med historia, sång och dans om snabeldjuret. 

bönan ville sen krama skådespelarna som snällt ställde upp!


Allmänt | |
Upp