-

vilken toppen helg som har gått!

de där svarta mentala molnen som funnits har bleknat mycket efter denna helg.

vi startade helgen med att i fredags knalla bort till Jenny & Nicklas. Emma, Christoffer & Signe var också med och vi bjöds på lyxgrillning med massa gott.
timmarna sprang iväg och det var supertrevligt! kidsen tackade för sig en efter en så de var bara att lägga ner i vagnen och rulla hem. var fler som rullade hem rätt så runda under fötterna om man säger så, hihi.

enda bildbeviset från fredags 

lördags gjorde vi inte mycket på dagen mer än att gråta en skvätt (jag iallafall) till det kungliga bröllopet på tv och förbereda inför kvällen.

vid 17.30 så kom sen Niclas, Mette, Adele & Leonel. och vi gjorde det man gör när solen skiner, vi grillade.

barnen lekte så himla bra så vi vuxna kunde bara sitta och titta på och prata och det blev sena kvällen innan de åkte hemåt.


igår så åkte vi efter lunch ner till sjön. vi lyckades lura med oss Cissi och vid sjön hittade vi Emma, Christoffer & Signe.
det var en helt överlycklig böna som bara slängde sig i vattnet! hon bara frustade av glädje och skrattade av att få bada! jag doppade mig också och det var faktiskt inte så kallt. bönan sprang sen upp och ner ur vattnet tills vi fick säga åt henne att komma upp för läpparna var blå.
sen var det Hammarby på tv så pappan parkerade medans vi andra tillsammans med Emma, Signe och bubbas kompis Oscar lekte ute.

pappan åkte för träning på kvällen och vi andra tre somnade som små grisar.
vaknade till efter en stund och gick ner lagom tills Lina kom ut rullandes på cykel med bönans skor vi glömde sist.
blev snack på altanen en timme innan hon hojade hem igen.

Allmänt | |
Upp