-

föregående helg var det varmt, ingen som missade det.

vi spenderade dagarna vid sjön, mest i sjön faktiskt. 
Cissi har varit med oss båda dagarna och barnen fick varsin stor ring av henne, ett bildäck och en munk. så dem har de och vi vuxna glidit runt på!

vi åkte både lördag och söndag ner ganska tidigt och då är det så lugnt och skönt sen fylls det på med folk under dagen. 


i lördags var vi bjudna på födelsedagskalas för Stella. gott grillat, goda tårtor, musikquiz och vattenlek. en toppen kväll!

efter vi kommit hem från kalaset och skulle lägga oss så kunde jag inte sova. fick stressutslag på kroppen ingen panik av värmen i sovrummet. så jag tog med mig täcke och kudde och bäddade i soffan på altanen och sov där några timmar. vaknade sen av röster på gatan, då gick in.


söndagsnatten var lika hemsk men stannade då i sängen men tog många timmar att kunna somna.
nätterna efter sen har varit svalare, tack och lov!

igår på nationaldagen åkte vi in till Katrineholm och nationaldraget i Stadsparken. kom in lagom för att titta på Skye från paw patrol hålla i ett gympapass med det var i stället Dora utforskaren. kan tänka mig att det var en del besvikna barn men våra tog det med ro. bönan var väldigt exalterad över att det var Dora och överlycklig att få krama henne.Lina och grabbarna kom sen och gjorde oss sällskap lagom till när farmor och kören joyvoice skulle uppträda.


gick sen ett varv i Stadsparken innan vi gick ner på stan och åt lunch.


hemma var vi sen strax efter 15 och vi var tydligen helt slut allihop för vi somnade i soffan. tur var att jag vaknade 17.20 för 18 skulle vi vara på plats vid djulöallé för fotografering! konstigt nog så hann alla byta om och vi kom in i tid.
gick bättre än sist Therése skulle fota barnen, om någon minns julfotograferingen? bönan var den perfekta modellen och lyssnade på Therése medans bubbas krävdes det en muta med kiwi för att ställa upp. pappan och jag är också med på några bilder. har sett två bilder och de är så fiiiina! rekommenderar varmt att anlita Therése, så duktig på att fota och är även så lugn och bra med barnen! in och komma hennes instagram, fotografthereselarsson!

Allmänt | |
Upp