-

det blev en fredag som inte blev som planerad. kände mig skaplig i ryggen så hade bestämt mig för att hämta barnen tidigare. tidigare ändå blev det då de ringde från förskolan strax innan 14 och sa att bönan hade feber. efter jag hämtat dem la vi oss i soffan framför vaiana och väntade på att pappan skulle komma hem. han ringde sen och sa att det var punka på framdäcket på bilen. suck! 

han fick låna en bil från jobbet och kom hem och lastade på däck och tog med bubbas ut till jobbet och bytte däck.
bönan var förvånasvärt pigg utan alvedon i kroppen så tog med henne för att handla det som saknades till tacos.
blev inte så lyckat då hon grät genom hela affären att hon hade ont i sin arm. skapligt rutten man känner sig som mamma då! försökte kompensera henne med en glass. hemma fick hon alvedon och sen sov hon flera timmar.

jag hade klantat till mig också och inte ringt in i tid om nytt recept på medicin. som tur var kom pappan ihåg att Lina hade några liggandes sen sin knäoperation. så efter ett sms så var hon supersnäll och cyklade ut med dem. som tack fick hon några glas med sorbet och prosecco. bönan vaknade till och bubbas höll sig vaken så det blev sent. vi la oss allihop sen när Lina cyklade hem runt 23-snåret. eller ja, bubbas hade slocknat hos mig innan i soffan.

natten till lördagen sen sov vi inte så mycket. bönan var vaken mycket och var ledsen över sin arm, stackarn! hon sov sen till 9.50 och när hon kommit upp använde hon den sen inte utan lät den bara hänga.
pappan och bubbas åkte in till stan för att kolla på studenterna som åkte runt.
jag ringde 1177 och hon tyckte vi skulle åka in med henne eftersom hon inte använde armen. på akuten fick vi komma direkt in på ett rum och rätt snart kom läkaren som beställde röntgen. röntgen visade inget brott, vilket var väldigt skönt, utan han tror att det är ledbandet i armen som tagit stryk.
lördagen som var kvar blev det inget gjort. alla utom pappan sov i soffan så blev sent i lördags också.

igår var bönan piggilur hela förmiddagen, men använde helst inte armen.
jag som inte ätit rätt dos medicin på hela helgen låg upp i sängen hela förmiddagen och mådde skit.
farmor hämtades hit (eftersom vi hade hennes bil) och hon hade med sig presenter till barnen från Spanien.
vid 13 så kroknade bönan ihop och hade 38,8 i temp.
det regnade sen hela eftermiddagen så kunde med gott samvete mysa inne.

det grillades till kvällsmat sen har vi haft en natt med minimalt med sömn.
stackars böni har gråtit och varit så ledsen över sin arm.
har ringt vårdcentralen som ringer upp snart. behöver lite råd hur vi ska göra. är ju inne på dag fyra med hög feber plus den där armen.

Allmänt | |
Upp