-

torsdagförmiddag så knatade jag och bönan bort till förskolan för att träffa hennes kompisar och fröknar en stund. hon strålade av lycka att få leka med kompisarna och det var så rart att se hur glada de också blev att få se henne! de kom fram och kramade och tog henne i händerna för att få med henne att leka.


i fredags så hängde vi inne hela förmiddagen, i sängen faktiskt då jag var urkass i ryggen. men verkade inte gå någon större nöd på henne utan vi myste och kollade massa skojsit på tvn.
strax innan lunch gick vi ut för att vattna och så hamnade vi över hos Krister. han avslöjad då att han hittat en cykel till bönan. hon blev sååå lycklig över den! det bara lyste ur ögonen och självklart skulle det provcyklas på direkten!

hon tog sen nya hojen bort till förskolan i sällskap av Cissi och mig gör att hämta hen bubbas och lämna lite blomster till fröknarna för att tacka för denna termin.


båda har skrivit sina egna namn, så jäkla duktiga! hemma sen blev det bad tillsammans med Cissi och Krister innan pappsen kom hem.

han hade bestämt sig för att raka av sig skägget. blev en skaplig skillnad!


lördagen kom och det blev uppladdning hela dagen inför fotbollen.

vi hade bjudit över Cissi & Krister att kolla med oss och precis innan det skumme dra igång så bjöd vi Emma, Christoffer & Signe också. barnen tröttnade ganska snart och busade runt och målade en stund. Signe hade otur och ramlade en gång och trillade ur studsmattan stackars gullefjunet. tack och lov gick det bra!
vi blev sen överbjudna på kvällsmat hos Lombergs! lyllos oss att slippa laga mat, kunna gå barfota över och få trevligt sällskap! blev sena kvällen med god natt och snack.

söndag och det blev lugnt.
papas kom hit en stund, det badades, fixades lite i trädgården, grannbarn kom och badade, fixades mer i trädgården, farmor kom, det fikades och så blev det läggdags!

Allmänt | |
Upp