-

pappan var hemma hela förra veckan, är hemma även denna. man ska inte underskatta ett slag i huvudet om man säger så!


förra veckan hade lillherrn tid hos tandläkaren och är upptäcktes en början till ett hål. så kan ska tillbaka dit imorgon så får vi se. 
lillherrn hade även förra veckan sin 5årskoll på BVC, sista besöket där.
han fick klart godkänd på alla tester men han visste vad som skulle komma och gömde sig bakom oss. pappan och jag fick tvångshålla en panikslagen kille. är ju inte så man vill att det ska gå till, men sprutan är viktig så det var inte mer att göra när han inte lyssnade på mutor.

i fredags kväll så hade Ella bjudit in till discobowling för att fira sin 5årsdag.
jag hade vilat och proppat i mig värktablett för att försöka orka med en kväll.
det gick men hade bra jäkla ont sen och var väldigt trött! men, lillherrn hade superkul med bowling och mat på bowlinghallen med sina kompisar så det fick det vara värt.

i lördags var vi hos Sara, Juhani, Stella & Emilia på fika. tjejerna ville fira lillherrn då de missade hans kalas. de var snälla och bjöd hem oss då vi vuxna här hemma inget orkar knappt. 
sen så sov hela familjen innan klockan var 21. bönan slocknade först, sen jag i soffan vid 20 innan pappan och lillherrn tyckte vi skulle upp och sova vid 20.40. 

i söndags åkte vi till Flen för att lillherrn skulle få prova på taekwondo! deras träning är från 4 år så därför måste vi sista och åka dit. första halvtimmen satt han med oss och var lite blyg men han var bra sugen hela tiden. när sen pappan blev involverad i träningen så hängde han på och tyckte det var jätteskoj! så det blir söndags nöjet framöver, taekwondo!


bönan och jag roade oss på sidan av


vi provar på veggo-kassen från Ica. det är tre rätter i veckan vilket passar oss bättre än fem rätter. vi ska dra ner på kött och bli "hobby-vegetarianer". finns mycket gott!Allmänt | |
Upp