-

för två veckor sen idag så var jag hos ortopeden. det som hände då var att det bestämdes att göras mer MR och denna gång med kontrastvätska för att kunna identifiera cystan i ryggraden. därefter se vad som ska göras åt den, om det ens ska göras något och bara få vara kvar.

varför jag har ont i ländryggen, ja det kunde inte han heller svara på. förmodligen som en slags whiplash fast i ländryggen. pratat med läkaren på vårdcentralen som ska skicka remiss till Strängnäs i första hand om de kan ha sett något liknande förut som kan hjälpa mig.
hade en föreställning att så fort jag kom till ortopeden så skulle allt lösa sig men det blir bara till att vänta ännu mer.
som tur var så fick jag tid fort till röntgen i Eskilstuna.

något roligare den dagen var att mamma var snäll och körde mig och efter besöket hos ortopeden åkte vi till Norrköping och bytte skor, köpte marsvinsmat och delar till vår dammsugare. sen åt vi lunch på Östgöta kök, så gott! väldigt mysigt och kul att få vara själv med mamma en stund!

sen har påsken kommit och gått.
på skärtorsdagen kom moster J hit som kommit vem över påsken från Umeå.
tacos och mys.
långfredagen så samlades vi ute i ramsjöhult för grillning och lekar. det var vi fyra, mostrarna, Johan, mormor, morfar, farmor och faster S. ett par väldigt roliga timmar hade vi där ute och tur med vädret.

påskafton började såklart med ägg-jakt!

påskharen hade lämnat en lapp på altanen att han inte hann stanna och hälsa i år heller men hade lämnat ägg i trädgården.
de hittades snabbt och det var nöjda barn över innehållet. lite godis, chips, tröja och en leksak var det i i år.

innan lunch så kom det önskemål från bubbas att få måla sig som en av medlemmarna i Kiss så det fixade pappan och så ville såklart även bönan målas.
tog sen tillfället i akt när de var målade och fina att ta på en sjal och knacka lite dörr hos grannarna. lyckades få ihop en ordentlig skörd av godis hos alla snälla grannar.

starchild och catman

till 17 åkte vi sen ut till Göttersta för att fira påsk. åt påskmat så magen fyrdubblats i storlek. även där hade påskharen varit med ägg till barnen. han hade tom lämnat varsit paket till dem! 


påskdagen så åkte pappan på fotboll i Stockholm medans vi andra tre tog en lugn dag hemma innan farmor och hennes kusin kom och hämtade oss vid 15.
sen spenderade vi kvällen vis faster S och Juhani som bjöd på god mat och efterrätt.
trevlig kväll som gick jättefort.
pappan snubblade in vid 20-hugget och innan 22 körde papas hem oss.

i nya vårjackorna som låg i påskäggen från morfar & mormor och nya mössa och stövlar från farmor.

annandagpåsk så kom Lina, Isak, Carl & Olof hit för lek och fika i lekparken.

solen sken men det blåste kallt.
bekom inte barnen som lekte på.

lagom när de åkt hem kom moster J, moster M och Johan.
när de sen åkte var det dags att säga hejdå till moster J som åkte till Umeå igen. men snart hemma en sväng igen över Valborg.

Allmänt | |
Upp