-

gårdagen = första semesterdagen!

den firade jag med att ha ont i magen hela natten och ska bespara er med detaljer men stor del spenderades på toaletten.
sov större delen av dagen och var ändå helt slut.
pallrade mig upp och iväg med familjen vid 16-snåret. barnen klipptes hos moster M innan bönan och pappan knallade iväg på egna äventyr medans jag, lillherrn och moster M gick på bio för att se dumma mej 3. underhållande och rolig men inte lila bra som föregångarna. 


dagen idag har blivit mycket kuskande runt. åkte in till stan efter sommarlov tagit slut för att köpa småsten i granit för att lägga nedanför altanen en bit. samma sten som vi har på framsidan var då slut så vi bytte affär men bestämde oss då att vi skulle börja med nästa projekt. så, inget handlat och åkte hem för lunch och mätning.


efter lunch åkte vi till BVC för sköterskan skulle kolla på prickar lillherrn har haft några veckor. är inte prickar utan upphöjda som små vårtor snarare. mollusker blev domen. de är så "fina", syns knappt och besvärar honom inte så vi avvaktar. fanns en salva att köpa men som sagt, vi avvaktar. är ju inget farligt i sig så länge de inte blir infekterad.

efter BVC åkte vi och köpte det vi mätt upp för. marksten i betong för att göra kant till en rabatt mot grannens garagevägg. sen till Vårljungens trädgård för att slippa åka ut till ingvaldstorp. men, de hade ju såklart inte vidjehortensia som vi bestämt oss för.
så, vidare ut till Ingvaldstorp. där hade de såklart det vi sökte (hade även frågar grannen som jobbar där om de hade hemma) på plats där tyckte vi vipphortensian kunde vara fin att blanda med den andra sorten så så blev det, två vidje- och en vipphortensia.

vi hann klart med allt sen på eftermiddagen och före och efter bilder kommer imorgon när vi fått dit granitstenen som ska ligga runt i rabatten.

förövrig så har barnen varit på ett mindre roligt humör idag. bara bråkat med varandra, skrikigt och gnällt om allt!
tror alla var trötta efter allt tjafs idag för de slocknade som ljus och en annan sliter med att hålla ögonlocken öppna. 

Allmänt | |
Upp